Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Букмекерська контора 1xBet (1xBet)

Переваги та недоліки

Плюси

  • Високі коефіцієнти.
  • Широка лінія.
  • Простий мобільний додаток.
  • Величезна кількість акцій і винагород.

Мінуси

  • Немає інформації про компанію.
  • Дозвіл видано на офшорній території.

Букмекерську контору 1xBet знають практично всі домовласники СНД, в тому числі і ті, хто не особливо замислюється про вейджер. БК дійсно популярний на пострадянському просторі і пропонує великий вибір ставок і чудову програму винагород.

Надійність

Чесність букмекера – це найважливіший параметр вибору. Якщо компанія офіційно не зареєстрована, у неї немає ліцензії, про неї немає інформації, це свідчить про високі ризики участі. І, на жаль, ви не знайдете потрібну інформацію на офіційному сайті 1xBet.

Підприємство виключає необхідність надання необхідної інформації про себе. Зокрема, повністю відсутні офіційна назва, юридична адреса, свідоцтво про реєстрацію, територія, на якій розташована фірма. Чому робоче місце 1xBet приховує всю цю інформацію – невідомо, враховуючи, що його маркетинг реве по всьому СНД. А ось відсутність цієї інформації – це сигнал до питання компанії.

Що стосується сертифіката, то на сайті 1xBet також немає інформації про рекорд. Однак у відкритих ресурсах вдалося знайти подробиці щодо згоди на завдання відеоігор. Business 1 xbet працює на основі сертифіката № 8048/JAZ. Запис було видано в Кюрасао – це офшорна територія, де не розголошуються подробиці щодо зареєстрованих фірм.Читайте тут завантажити 1xBet Україна На нашому сайті У зв’язку з цим компанію часто блокують, в тому числі і в Україні. Тому для доступу до сайту може знадобитися функціонуюче дзеркало 1xBet.

Єдине, що зберігає букмекера 1xBet – чудову репутацію серед геймерів. Відгуки про цю компанію чудові, люди стверджують, що вона стабільно виплачує заробіток клієнтам. Тим не менш, цього недостатньо, щоб вважати цю компанію досить авторитетною. Відсутність ключової інформації на офіційному веб-сайті 1xBet – це серйозна проблема для великого букмекера. В результаті фірма не заслуговує довіри, і її рятує лише відмінний послужний список. Максимальна оцінка компанії за надійність – «3», що є великою натяжкою.

План бонусної пропозиції 1xBet

План бонусів дуже важливий для будь-якої компанії. Букмекери вимагають залучення нових клієнтів. Крім того, для компаній важливо утримувати осіб, які зараз покладаються на фірму, тому потрібен широкий вибір варіантів. На 1xBet є багато стимулів, і є вибір для всіх користувачів – як для початківців, так і для досвідчених клієнтів. Давайте дізнаємося більше про бонуси для ставок.

Привітальний бонус надається користувачам, які просто почали робити ставки на робочому місці букмекера. Бізнес стягує до 100% вигоди для клієнтів. Щоб отримати бонус за реєстрацію на 1xBet, необхідно зареєструватися та поповнити рахунок на суму від 10 грн. Компанія обов’язково збільшить кількість вашого поповнення. Оптимальна сума для поповнення рахунку для отримання бонусної пропозиції становить 3000 грн.

Однак перевагу можна буде легко зняти лише після того, як ви зіграєте її п’ять разів. Для цього необхідно робити ставки типу «розкриття»; з кількістю подій не менше 3. При цьому кожна подія повинна мати коефіцієнт не менше 1,4.

Якщо ви не новачок, але також бажаєте отримати вигоду від поповнення свого резерву ставок на спортивні заходи 1xBet, ви можете максимально використати акцію Delighted Friday . У цей день робоче місце розраховує 100% винагороду за поповнення. Щоб скористатися цією пропозицією, необхідно внести початковий внесок від 10 до 3000 грн, а також поповнити рахунок з 00:00 до 23:59 п’ятниці. Умови виведення тут збігаються, як і з першим початковим внеском 1xBet.

Також на сайті 1xBet діє акція «Битва експресів». Щомісяця фірма роздає автомобіль Nissan GTR та ряд інших важливих нагород. Щоб скористатися цією угодою, вам потрібно зробити банк на розкрити від 3 разів. Для кожної ставки нараховується вигода, яка визначається за спеціальною формулою, яка складається з кількості подій, підсумкового коефіцієнта та розмір ставки. Гравець, який зробив одну з найбільш виграшних ставок у 1xBet, може виграти новий автомобіль.

В 1xBet ви можете додатково отримати бонус ««Ставка без ризику». Його можуть придбати нові клієнти бізнесу. Як тільки ви зареєструєтесь у букмекерській конторі, вам з’явиться одна безризикова ставка. Фактично вибравши ідеальну альтернативу в акаунті, ви можете зробити ставку приблизно на 3000 грн, і якщо вона не зіграє, відповідний бонус обов’язково буде зарахований на ваш рахунок. Якщо ставка виграє, BC розрахує ваш прибуток.

Тому бонусну політику бізнесу можна прийняти до уваги. Тут заохочувальні заходи призначені як для початківців, так і для досвідчених клієнтів.

Технологічна підтримка 1xBet

Служба технічної підтримки в будь-якій букмекерській конторі має працювати добре. Крім того, люди повинні володіти достатньою різноманітністю технік взаємодії, щоб гарантувати, що їх можна використовувати якомога швидше та зручніше. На щастя, 1xBet не має жодних проблем із роботою технічної допомоги.

Служба технічної підтримки в букмекерській конторі 1xBet працює досить добре. Середній час дії нижче 15 хвилин. В оцінках клієнти відзначають, що служба технічної допомоги в компанії дійсно допомагає у вирішенні проблем, в тому числі зі зняттям коштів, з доступом до рахунку, з тарифами і так далі.

Ви можете зв’язатися з фірмою кількома способами. По-перше, це свого роду «задати запит» на офіційному інтернет-сайті. Він розташований на головній веб-сторінці, тому вам не потрібно відвідувати 1xBet, щоб зв’язатися з професіоналами. Крім того, ви можете зателефонувати в службу технічної підтримки електронною поштою – support@1xbet-team.com. Ви також можете зателефонувати за номером 0 800 501 993.

Підходи до переказу та виведення коштів на 1xBet

Особи повинні отримати необхідну гнучкість під час відновлення та вилучення коштів. Це також один із важливих критеріїв при виборі букмекера. На щастя, на 1xbet є величезна кількість можливостей для поповнення та виведення коштів. Ми пропонуємо вам короткий огляд підтримуваних платіжних рішень.

По-перше, ви можете переказувати або знімати гроші в 1xBet за допомогою платіжної картки. Букмекер співпрацює з платіжними системами Visa, MasterCard і Master. Крім того, ви можете використовувати цифрові послуги погашення, такі як:

  • Neteller.
  • Skrill.
  • Payeer.
  • Webmoney.
  • BPAY.
  • Sticpay.

Додаткова істотна перевага букмекерської контори – підтримка криптовалюти. Бізнес підтримує загальну кількість 25 монет, включаючи біткойни та ефіріум.

Компанія надає споживачам можливість поповнення рахунку та зняття коштів без оплати. Ви можете поповнити та вивести кошти в компанії всього за кілька хвилин – максимальний час для поповнення або виведення за допомогою криптовалют або електронних гаманців становить лише 15 хвилин. У випадку з платіжною карткою покупку можна відкласти на 7 днів.

В цілому букмекерська контора 1xBet стабільно виводить кошти. Навіть якщо затримки погашення відбуваються довше, ніж очікувалося, компанія усуває ці проблеми. Верифікація нижче не потрібна, тому ви можете істотно заощадити час і отримати гроші відразу після реєстрації.

Про букмекерську контору

Букмекерська контора 1xBet фактично працювала з 2016 року. Під час її роботи компанія залучила понад 400 000 користувачів. Однак, на жаль, компанія не дає інформації про себе. Зокрема, невідомо, де зареєстрована керуюча компанія, також невідома її інформація – свідоцтво про реєстрацію, юридична адреса тощо.

З іншого боку, у цьому букмекері ви знайдете широкий вибір ставок на спортивні та неспортивні події. Крім того, компанія надає багато різних інших ігор для ставок. Зокрема, є цифровий гральний заклад, слоти. Тут ви можете грати в лото, покер в казино, ТОТО, телевізійні відеоігри та онлайн-спортивні заходи. Крім того, на веб-сайті та в додатку ви можете ознайомитися з результатами відеоігор, а також перевірити їх онлайн.

Як робити ставки в 1xBet

Щоб зробити ставку в букмекерській конторі, вам потрібно створити обліковий запис. У 1xBet реєстрація здійснюється одним із 4 способів:

  • В 1 клік.
  • За номером телефону.
  • Електронною поштою.
  • Через соціальні мережі.

Повна версія реєстрації – лише електронною поштою. Реєстрація в 1 клік, за контактним номером або через соцмережі вимагає входу в додаткові дані. При неповній реєстрації зняття готівки неможливе.

Після того, як ви фактично створили обліковий запис, вам потрібно увійти у свій особистий обліковий запис 1xBet і вибрати події, які вас зацікавили. Клацніть коефіцієнти, після чого події, безсумнівно, будуть представлені в області Промо-код у найкращій частині екрана. У цій області ви, безумовно, побачите загальні ймовірності та зможете вибрати тип ставки. Далі , натисніть на перемикач «Зробити ставку», після чого вона буде прийнята до обробки.

Сертифікат 1xBet

Бізнес 1xBet працює на основі дозволу на букмекера, наданого в Кюрасао. Фірмі надали номер запису 8048/JAZ. На жаль, компанія не розкриває подробиці щодо паперу на своєму сайті, тому довелося шукати деталі у відкритих джерелах. Відсутність інформації про ліцензію компанії – це серйозний недолік. На веб-сайті також немає іншої правової інформації.

Мобільна версія та додаток

Бізнес 1xBet має мобільну версію sait, яка ефективно працює. Набір функцій в ньому повністю відповідає основному, мобільна версія дуже проста у використанні і має гарний стиль. Він налаштований для всіх видів мобільних інтернет-браузерів для Android і iphone. Ви можете зайти як з телефону, так і з планшетного комп’ютера.

Крім того, ви можете завантажити основну програму 1xBet. Варіанти поставок Workplace для Android та iphone. Додаток 1xBet можна завантажити та встановити на iPhone з сайту офісу або прямо з AppStore. Однак, якщо у вас є Android, додаток пропонується лише з офіційного веб-сайту робочого місця, враховуючи, що Google Play не дозволяє додатки такого типу. Перед завантаженням потрібно дозволити в налаштуваннях налаштування додатків від сторонніх програмістів, а не з маркетплейсу.

Обидві програми зроблені досить добре, і оцінки щодо них чудові. Вони мають ті самі функції, що й на сайті.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *